vineri, 21 mai 2010

Alimentatia ideala pentru personele cu grupa sanguina B

Alimentele optime: cerb, caprioara, iepure de casa; batal si miel, pesti de mare adancime.In plus: produse lactate; ulei de masline, fasole boabe, orez, ovaz; legume cu foi si frunze verzi; ananas, prune, struguri; condimente: curry, piperul, hreanul si chimbirul care poate fi consumat si sub forma de ceai.

Trebuie excluse din meniu: Carnea de pasare si de pui, indiferent sub ce forma ar fi preparate(deci inclusiv mezelurile din carne de pasare); crustacee precul homarul, crevetii, crabii, scoicile, melcii. In plus telemeaua uscata; arahidele, semintele de susan si cele de floarea soarelui; hrisca, porumbul, secara, graul si orice produse realizate pe baza acestuia; tomatele si maslinele; rodiile si smochinele; condimente contraindicat este consumul de piper alb, malt de orz, siropul de porumb si amidonul de porumb, scortisoara precum si ketchup-ul.

Acceptabile dar in cantitati mici: Carnea de curcan si somonul, uleiul de in si untul inchegat; produsele de soia, tofu; paste fainoase si orez, varza alba. In cantitati foarte mici se mai accepta melasa si mierea, al zaharului alb, brun si al ciocolatei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu