marți, 11 mai 2010

Alimentatia ideala pentru personele cu grupa sanguina A

Alimentele optime: Pestele, lintea si fasolea verde, fasolea soia, arahidele si semintele de dovleac, ceapa de apa, broccoli, morcovul, varza de foi verde, spanacul si usturoiul; murele, prunele, dar si ananasul, smochinele, caisele, smochinele, grepfructul si lamaile.

Trebuie excluse din meniu: Carnea, pestele alb, laptele integral si produsele lactate pe baza de lapte integral; uleiul din germeni de porumb si de ciulin; untul; fasolea cu bob urias, bobul, fasolea de Lima, ardeiul gras, maslinele marinate, cartofii, cartofii dulci, varza alba, porumb, mierea, pepeni galbeni, mango, papaya, banane si portocale.In ceea ce priveste mirodeniile, se va evita piperul, otelul, muraturile si ketchup-ul.

Acceptabile dar in cantitati mici: Carnea de pasare, uleiul de in si cel de masline; produsele lactate obtinute pe baza de bacterii de cultura (iaurtul, kefirul si smantana) ouale, produsele de panificatie pe baza de faina de grau, pepenele verde, zaharul, ciocolata, melasa si extractul, esenta de alge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu