vineri, 7 mai 2010

Alimentatia ideala pentru personele cu grupa sanguina 0

Alimentele optime: carne slaba, carne de pasare, peste si fructe de mare; oua; ulei de seminte de in si ulei de masline; legume cu frunze verzi(si frunzele radacinoaselor). Fructe din belsug, cu precadere prune, prune uscate si smochine. Condimentele care pot fi utilizate fara restrictie sunt : usturoiul, algele, sarea iodata, curry si piperul.

Trebuie excluse din meniu: Lintea si fasolea uriasa, produsele de panificatie si patiserie din faina de grau, ovaz si porumb; soiuri de varza ca: varza alba, de Bruxelles si conopida; carofii si vinetele; ciupercile, maslinele negre, murele, cocosul.

Acceptabile dar in cantitati mici: fasolea si pastaile; nucile, produsele din soia; paste din hrisca; faina de orez. Moderatie in cazul consumului de :produse lactate, a zaharului, a mierii si a ciocolatei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu