luni, 15 martie 2010

Mierea si scortisoara

- S-a descoperit ca o combinatie de miere cu scortisoara poate vindeca majoritatea bolilor.
- Medicina alternativa Ayurvedica, precum si cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de mai multe secole.
- Oamenii de stiinta de astazi accepta si ei mierea ca pe un remediu Ram Ban (foarte eficient) in tratarea multor tipuri de afectiuni, fara efecte secundare.
- O revista faimoasa, Weekly World News, care apare în Canada, a publicat in editia din 17 ianuarie 1995 o lista de afectiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinatiei de miere cu scortioara, in urma studiilor efectuate de savantii occidentali.
CADEREA PARULUI
Cei care au probleme de caderea parului pot aplica pe par o pasta alcatuita din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere, o lingurita de scortisoara pudra inainte de baie, lasand-o sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care se spalabine parul. S-a demonstrat ca remediul este eficient si daca se pastreaza timp de 5 minute.
INFECTII URINARE
Luati doua linguri de scortisoara pudra si o lingurita de miere intr-un pahar de apa calduta si beti. Distruge toti germenii din vezica urinara.
RACELI
Cei care sufera de raceli normale sau severe ar trebui sa ia o lingura de miere calduta cu 1/4 lingurita de scortisoara pudra timp de 3 zile. Acest remediu vindeca majoritatea cazurilor de tuse cronica, raceala, sinuzite.
LONGEVITATE
Ceaiul (mai ales cel verde) cu miere si scortisoara, consumat cu regularitate, incetineste efectele imbatranirii. Pentru ceai, puneti la fiert 4 linguri de miere, 1 lingura de scortisoara pudra si 3 cani de apa. Beti din cantitatea de ceai pe parcursul intregii zile, efectele sale se vor vedea, pielea se va pastra sanatoasa,si ridurile vor intarzia sa apara.
ACNEE
Formati o pasta din 3 linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Aplicati acesta pasta pe cosuri seara, inainte de culcare. Dimineata se spala cu apa calduta, iar tratamentul se face minim 2 saptamani.
CURE DE SLABIRE
In fiecare dimineata pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun si seara inainte de culcare, beti miere (o lingura) si scortisoara pudra (o lingurita) fierte intr-o cana de apa. Daca se administreaza in mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutatii. De asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grasimi in organism.

2 comentarii:

  1. Un blog care promite mult! Mult succes si inspiratie pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru informatii .. bine de stiut. (bune cantece ;)). Multe bafta si sa auzim numai de bine

    RăspundețiȘtergere