luni, 29 martie 2010

Chiftelute de Surimi cu susan



Ingrediente:
300 g Surimi
2 cartofi
1 ou
1-2 liguri de pesmet
ceapa
2 catei de usturoi
cca 200 g seminte de susan/pesmet picant
sare, piper

Pt sos:
4-5 lg maioneza/smantana/iaurt cremos
5-6 catei de usturoi
sare, piper

Prepararea:
Se pun la fiert (de preferat la aburi) cartofii taiati cuburi. Cand aproape s-au facut cartofi, se adauga si surimi pt 15 min.

Se lasa sa se raceasca si se toaca la robot sau se dau prin masina.
Se adauga oul si 1-2 lg de pesmet (daca e nevoie), ceapa si usturoiul.
Eu am impartit compozitia in doua. O jumatate am dat-o prin susan, iar cealalta jumatate prin pezmet picant.
Se dau la cuptorul incins (in tava cu hartie de copt) cca 30 min, pana se rumenesc bine.

Le-am servit cu cartofi natur si sos.

Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu